Vi har nolltolerans mot kopior

Hur vet jag att min vara är äkta? När du beställer på Sthlmtrend.se vill vi att du ska kunna känna dig trygg och säker, inte bara trygghet för att ditt köp inklusive frakt ska gå bra utan också att det du har beställt är äkta. Vi strävar konstant efter att kunna säkerställa att dina nya kläder är äkta och utan några oegentligheter.

Hur kan jag vara säker? En av våra största prioriteter är att kunna säkerställa att din vara är äkta, detta gör vi på följande sätt. Så fort en vara kommer in i vårat sortiment utför vi en noggrann kvalitetskontroll som omfattar en säkerställning av varnas äkthet. Detta görs genom att kolla på etiketter, loggor, märken och färg. Vi kan då men stor sannolikhet säga om varan är äkta. Detta görs på plagg som inte har några så kallade CLG-koder

CLG-koder eller QR-koder är siffror eller bokstäver som står på plaggets originella etikett. Med dessa kan du komma in på varans originella hemsida där du sedan skriver in CLG-koden som står på ditt plagg. Då kan varumärket identifiera ditt plagg och själva säkerställa att det är dom som tillverkat det, alltså att din produkt är 100% autentisk. Alla våra plagg på hemsidan som har så kallade CLG-koder eller QR-koder är manuellt testade för att kolla så att de fungerar. (b.la Moncler, Parajumpers, Colmar)

Plagg som inte har en sådan CLG-kod utsätts självklart också för kvalitetskontroll där det är extra viktigt att säkerställa varans äkthet. Detta skiljer sig lite från märke till märke, med olika saker vi kollar efter.

Ralph Lauren är ett exklusivt varumärke som Sthlmtrend handlar mycket med. För att säkerställa att dina Ralph Lauren kläder är autentiska kollar vi på saker som loggan och klädernas etiketter. Allting ska se autentiskt och äkta ut, annars kommer plagget inte att komma ut i vårat offentliga sortiment där du som kund kan köpa plagget.

På Ralph Lauren kollar vi också efter etiketten som innehåller SUPPLIER# samt PO#, detta hjälper oss att konstatera att varan är autentisk. Alla varor av märket Ralph Lauren som finns i vårat offentliga sortiment har denna etikett, och de som saknar detta är plagg såsom skjortor, där det finns andra tydliga indikationer om plagget ej är autentiskt.

Jag tycker inte att min vara är autentisk? Skulle du mot all förmodan få hem ett plagg som du inte anser är autentiskt skyddas du av våran köperätt och returpolicy. Anser du att alltså att ditt plagg inte är äkta även efter våran obligatoriska kvalitetskontroll, har du möjlighet att nyttja din ångerrätt här.