När du beställer från Sthlmtrend vill vi att du ska vara säker på att ditt plagg eller dina skor ska passa dig perfekt. För att säkerställa detta delar vi med oss av dimensioner och mått i våra produktbeskrivningar.

Hur vet jag att min produkt kommer att passa mig? I våra produktbeskrivningar hittar du mått till ditt nya plagg. För att ta reda på om plagget passar dig kan du jämföra måtten på en tröja eller sweatshirt som du vet passar dig, på så sätt kan du tänka dig hur din nya tröja kommer att sitta på dig.

Kläderna på pre-owned marknaden kan skilja sig åt från förstahands marknaden. De kan skilja sig i storlek, eller färg, men inte alltid. I fall då storleken på etiketten stämmer överens med den faktiska storleken, alltså att plagget är “True to size”, kan dimensioner eller mått saknas i produktbeskrivningen.

Måtten du kan hitta i produktbeskrivningen är, Bröstmått och Längd. Bröstmåttet mäts genom att mäta det bredaste stället på tröjans framsida, oftast från armhåla till armhåla. Längden mäts från urringningen till botten av tröjan.